Två medarbetare på Kemikalieinspektionen framför en vit tavla.

Lediga jobb

Vill du vara med i arbetet för en giftfri miljö och öka kunskapen om kemikalier i vår vardag? Då är Kemikalieinspektionen arbetsplatsen för dig.

Här publicerar vi de lediga tjänster vi har ute för rekrytering. Om du vill ansöka om praktik, examensarbete, sommarjobb eller kort anställning, sänd en intresseanmälan.

  

Vår webbtjänst för rekrytering är åter i drift

Med anledning av tidigare driftavbrott i vår webbtjänst för rekrytering, Visma Recruit, kommer vi att förlänga ansökningstiden för lediga tjänster som varit aktuella under avbrottet.

Till dig som sökande

Om du ansökt om en tjänst eller uppdaterat din ansökan mellan den 23 april kl. 00:00 till den 24 april kl. 06:10, ber vi dig att göra det igen för att säkerställa att vi inte missat din ansökan eller uppdatering under tiden vi har haft problem med driftstörning. Detta gäller endast mellan ovan nämnda klockslag. Har du frågor om din ansökan ber vi dig kontakta namngiven kontaktperson i annonsen.


Du som e-postat in din ansökan till oss under tiden då det ej varit möjligt att ansöka digitalt ber vi ansöka igen via länken nedan.

HR-partner Länk till annan webbplats.


Skälet till driftavbrottet var att Visma Recruits driftleverantör utsattes för ett cyberangrepp. Enligt leverantören finns inga indikationer på att personuppgifter från rekryteringsverktyget skulle ha läckt ut. Vi har trots det enligt våra rutiner som en säkerhetsåtgärd anmält händelsen till Integritetsskyddsmyndigheten.

Vårt kontor ligger i centrala Sundbyberg. Här hittar du våra kontaktuppgifter.

Senast uppdaterad 2 maj 2023