Aktuellt inom kemikalielagstiftningen (EU-info)

22 apr
Digitalt

Den 22 april anordnar Kemikalieinspektionen ett webbinarium med information om aktualiteter i kemikalielagstiftningen.

Vi berättar till exempel om vilka ämnen som diskuteras inom olika processer i Reach-, CLP- och biocidförordningen. Vi berättar också om resultat från några av våra senaste inspektioner. Webbinariet riktar sig främst till dig som redan har en del förkunskaper om kemikalielagstiftningen och som vill hålla dig uppdaterad om kommande förändringar i lagstiftningen.

Ungefärliga hålltider

09.00 – 09.45 Aktuellt i Reach-förordningen och SCIP-databasen

09.45 – 10.10 Aktuellt i CLP-förordningen

10.10 – 10.35 Paus med digitalt mingel

10.35 – 10.50 Aktuellt om biocider

10.50 – 11.00 Aktuellt om övriga regler

11.00 – 11.35 Aktuellt om tillsyn

11.35 – 12.00 Frågestund i digitalt mingel

Anmälan

Ingen anmälan behövs.

Webbinariet är kostnadsfritt.

Anslut till webbinariet

Länken till webbinariet i Teams live event kommer att läggas här på morgonen den 22 april. Det namn du uppger när du ansluter dig till webbinariet kommer att registreras och vara synligt för alla som deltar i webbinariet eller ser det i efterhand. Genom att ansluta dig till webbinariet via denna länk så samtycker du till att dina personuppgifter behandlas på det sättet.

Digitalt mingel och möjlighet att ställa frågor

Nytt för i år är att du kommer att kunna ställa frågor live till våra föreläsare i ett digitalt mingel, där du också kan prata med andra deltagare. Det digitala minglet är en tjänst från Wonder.

Du kan redan nu testa Wonder. Första gången du använder Wonder måste du registrera dig. Det namn du uppger när du registerar dig i Wonder kommer att registreras och vara synligt för alla som deltar i minglet. Genom att ansluta dig till minglet så samtycker du till att dina personuppgifter behandlas på det sättet.

Länk till digitalt mingel i Wonderlänk till annan webbplats.

Det digitala minglet spelas inte in.

Material

På den här webbsidan kommer du att kunna hitta föreläsarnas presentationer dagen före eventet. Här kommer du också kunna se webbinariet i efterhand i Teams under en begränsad period. Frågestunden spelas dock inte in.

Mer information
Datum: 22 april 2021
Tid: 08:30 - 12:00
Plats: Digitalt
Pris: Avgiftsfritt
Senast uppdaterad 13 april 2021